Besøgstæller html

inov8 – PRISGARANTI på alle de fede sko fra Inov8VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

inov8 tror på Natural Running. Virksomheden arbejder ud fra en stolthed omkring at støtte og fejre, dedikerede atleter og andre sportsudøvere.

Inov8 sko er alle letvægtsko, de er minimalistiske og der er alle superfunktionelle. Hver sko er udviklet til et specielt underlag, det kan både være indendørs, mudder, grusvej, bjerge og sten.

Inov8 har et helt hold af atleter tilknyttet, atleterne er topfolk inden for bl.a. bjergløb, crossfit, vejløb og triathlon. inov8 er ikke blot en virksomhed, der ønsker at sælge sko, de har selv en stor passion for alle mulige slags lø, og er aktive omkring at skabe gode forhold, og lave nye tiltag indenfor løbe sporten.

Natural Running

Natural Running ideen, går ud på at tage løb tilbage til den måde vores krop er designet til at løbe. Gennem tiden har man udviklet løbesko, som har fjernet vores egen biomekaniske og fantastiske stødabsorbering.

Mennesket har udviklet mere og mere stødabsorberende såler, det er på en måde en ond cirkel, fordi jo mere der udvikles på at skoen skal absorbere stød, jo mere ændrer løbere deres løbestil, og jo mere ser det så ud til at de har brug for hjællp til at stød absorbere.

Hvis man går langt tilbage i tiden, måske helt tilbage til stenalder mennesket, så har vi jo altid løbet, dengang blev man ikke skadet, fordi at foden og kroppen faktisk er designet til selv at absorbere stød fra løb.

Forskning har vist at hvis man ændre løbestilen tilbage til Natural Running, hvor man lander på forfoden, og på den måde absorbere landings impactet ved at udligne trykket, gennem en afblødt landing, fra forfod til hæl, så får du faktisk færre skader, end hvis du løber med traditionelle løbesko.

Natural Running og Barefoot Running stiller større krav til muskler i fødder og ben, så gå stille og roligt igang.

Stabilitet

En ulempe ved traditionelle løbesko er, paradoksalt nok, den bløde sål. Det er en ulempe, fordi fodfæstet bliver ustabilt, overdrevet kan man sige at det er lidt ligesom at stå ovenpå en bold, og det er en af grundene til at mange får skader med almindelige løbesko.

Inov8 har forsket og udnyttet den teknologi og viden vi har i dag. Det er der kommet en række sko ud af, som alle er supergode og velovervejede.

Der er forskel på sålerne på skoene, og på greb osv. men de lever alle op til natural running ideen, nogen af dem har helt flad sål, det er dem der ligger tættest på barfods oplevelsen, og nogle af dem har f.eks. en niveau forskel på 3 mm for tå til hæl. Det gør at skoen kan have en smule stød absorbering, samtid med at den lægger op til forfods løb, og Inov8 s sko er stadig super stabile.

I det følgende viser vi dig de mest populære inov8 sko, når du følger linket bliver du sendt til forhandleren, hvor du får den billigste pris på skoene, de har nemlig prisgaranti!

inov8 f-lite 195

inov8-f-lite-195-tilbud

  • God til Crosfitt, Parkour, Løb og Hverdag
  • Godt Greb til alle overflader, også offroad
  • 3 mm niveau forskel fra hæl til tå, altså ikke en ultra barefoot sko.

Læs mere…

Køb Nu med Prisgaranti

inov8 f-lite 230

Inov8 F-lite 230

  • God til Crosfitt, Parkour, Løb og Hverdag
  • Godt Greb til alle overflader, også offroad
  • 6 mm niveau forskel fra hæl til tå, altså ikke en ultra barefoot sko.

Læs mere…

Køb Nu med Prisgaranti

inov8 bare-xf 210

inov8 crossfit xf 210

  • Udviklet specielt til  Crosfitt og vægtløftning
  • Funktionelle forstærkninger til f.eks. reb klatring og push ups
  • Super god kontakt med underlaget
  • 0 mm niveau forskel fra hæl til tå, ultra barefoot i forhold til løb.

Læs mere…

Køb Nu med Prisgaranti

inov8 crossfit

Grundene til, at du har brug for specielle sko, til crossfit er mange. F.eks. er det vigtigt at have et godt greb i underlaget, men stadig have muligheden, for at kunne bevæge sig hurtigt, uden at få vrid i knæ og resten af kroppen.

Det er også vigtigt at dine fødder er beskyttet, så bare fødder duer heller ikke, det ville være alt for farligt, i forhold til at sparke tæerne ind i redskaber, man  kan få voldsomme brandsår ved at glide med bar hud, mod rebene.

Traditionelle løbesko duer heller ikke, da de er alt for ustabile pga den bløde bund, det kan give vrid og udgør en stor risiko for skader.

Parkour med Inov8

Parkour minder en del om Crossfit, dog har det den forskel at skoen har brug for et bedre greb i underlaget, og for de fleste er det også at fortrække med bare lidt stødabsorbering, uden at det må gå ud over stabiliteten.

Forestil dig at hoppe og skal lande på f.eks. et rundt, gladt, eller meget smalt objekt. Her kan det ikke nytte noget at bunden på din sko er så blød så skoen giver sig ved impact. Du er nød til at have virkelig god kontakt mellem fod og objektet du skal lande på, og det er bl.a. det inov8 er specialister i at udvikle.

Inov8 til vægløftning.

Sko til vægtløftning kræver det samme, som de andre nævnte områder, nemlig en god og stabil kontakt med underlaget. Det gør flere ting når det kommer til vægløftning, f.eks. sænker det risikoen for skader markant, men det gør også at man kan overføre mere kraft i sine løft og træk, netop pga. den gode kontakt.Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>