Besøgstæller html

Skechers SkoDKK799.00

Skechers Sko kombinerer det fantastiske ved den naturlige menneskelige anatomi, med det fantastiske ved det tænkende menneskes udvikling. Du giver dig jo heller ikke pludselig til at løbe nøgen - gør du? Læs mere...

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (10 votes cast)

Gå direkte til tilbuddet

Skechers Løbesko

Skechers sko er innovative løbesko, som understøtter Barefoot Running på en helt unik måde.

Mange mener at det at løbe i bare fødder er det eneste rigtige, af den grund at vi er født uden sko, og vores krop er dermed bygget til at fungere optimalt uden sko. Men hvis man lige tænker bare lidt over det, kan man hurtigt komme frem til en masse ting som vi mennesker har meget gavn af, selv om vi ikke er født sådan, fx. undertøj, tandbørstning, huse, innovativt sportstøj, forskning i alt muligt fx. sport, mange af disse ting er med til at forbedre vores komfort og performance, så at påstå at vi skal tilbage til før stenalderen bare fordi vi er bygget sådan, mener jeg ikke er noget holdbart argument.

En dansk fysioterapeut fra Viborg har forsket i barfods løb kontra Traditionelt løb, og har ikke fundet noget bevis for påstandene som at løb i bare fødder automatisk skulle ændre din løbestil til forfodsløb, som er nødvendigt for at få den gode effekt at barfods løb, for den findes, det er bare ikke så let som mange gør det til. Det vil være en gradvis overgang fra traditionelt løb til Barefoot Running, og det er vigtigt at gå langsomt frem, ellers vil man meget sandsynligt få flere skader og det er jo det modsatte af målet.

Skechers Naturlig Teknologi

Skechers Sko

Skechers Sko

Skechers har forstået dette, og har kombineret menneskets evne til at tænke, forske og udvikle, men det at udnytte menneskets krop og naturlige vidundere på bedst mulig vis. De har gjort det på den måde at de har udviklet en minimalistisk sko, en meget letvægts sko, som har en fleksibel og blød bund, noget af det helt unikke hos Skechers Go RUN er at på sålen har de placeret nogle hårde knopper, som hjælper foden til at stabilisere, samtidig med at skoen tillader din fod at bruge alle de muskler den ville bruge hvis du løb i bare fødder, og ikke mindst, sender foden dig de signaler din hjerne har brug for for at få foden til arbejde bedst muligt for dig.

Knopperne gør at du hjælpes til at løbe på midtfoden eller på forfoden, og det er essentielt i forhold til at få det optimale ud af Barefoot Running. Mange andre Barefoot sko kræver at du selv er i stand til at ændre din løbestil, og det kan gøre det svært at komme i gang med at løbe på denne måde, det kommer selvfølgelig meget an på hvordan din løbestil er i forvejen, hvor god form du er i, hvad du vejer og hvor om stillelig du er i din løbestil, ua nset hcad gør Skeckers Go Run transformationen langt lettere mere behagelig og mere effektiv for dig.

Skechers Ambassadører

Mange elite løbere bruger Skechers sko, her er nogle af de bedste:

Skechers Forhandler

Vi har fundet den billigste Skechers forhandler på nettet til dig, og det er med prisgaranti – Klik Her >>

Skechers Sko, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Tags: , , , , , , , , , , , , ,Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>