Better Bodies Laver træningstøj og tøj som passer mænd og kvinder som træner deres kroppe, også selvom de er større end “normale” mennesker.

Træningstøjet er udviklet til at give kropen de optimale forhold under hård træning, faktisk under hård træning af nogle af de hårdeste atleter i verden.

Better Bodies Til Mænd

Better Bodies Til Mænd

Better Bodies Til Kvinder

Better Bodies Til Kvinder

Better Bodies

Better Bodies er grundlagt i firserne af fitness guruen Mr Brian Moss.

Firmaet ønsker at levere tøj til mænd og kvinder som forstår det at træne hårdt for at holde deres krop sund, smuk og stærk.

Top

Better Bodies Top

Better Bodies Top

En Better Bodies top kan både være til træning eller til dagligdagas tøj, uanset hvad ligner kvinder en million i disse toppen, og som træningstøj er det uovertruffen.

Almindeligt Tøj Fra Better Bodies

Almindeligt tøj fra Better Bodies

Almindeligt tøj fra Better Bodies

Better Bodies tilbyder masser af almindeligt tøj, og det er så fedt, at du sikkert aldrig vil bruge andet når du har købt dinn første del, eller dit første hele sæt tøj fra Better Bodies.

Baggy Pant

better bodies baggy pant.jpg

better-bodies-baggy-pant.jpg

Hvis du har trænet og har større ben end normalt er bukser med lidt mere plads ganske enkelt et must.

Hvis du ikke er vant til at bruge baggy pant vil du opleve så meget mere komfort end du er vant til i almindelige bukser. Du kan bevæge dig frit, og der er ikke noget der strammer og klemmer, og så ser det alt for godt til mennesker med store ben, at de går i tøj der rent faktisk passer dem.

Tank top

Better Bodies Tank Top

Better Bodies Tank Top

En Better Bodies Tank Top findes ikke bedre, den sidder perfekt på kroppen, og ser super godt ud, samtidig med at den er funktionel i forbindelse med styrketræning, bodybuilding og i mange andre sammenhænge.

T Shirt

Better Bodies T Shirt er både til træning og til udenfor træningscentret, se det store udvalg her >>

Better Bodies Tilbud

PRISGARANTI! Bedre tilbud finder du ikke. Uanset hvem man er, er man vel altid på jagt efter et godt tilbud. Internethandel bliver mere og mere udbredt, og det gør også detailhandlen mere gennemsigtig. Man kan jo næsten sige at det er ens egen skyld hvis man ikke finder de gode tilbud i dagens danmark, de ligger jo lige foran snuden på en.

Vi har valgt tilbud til dig med prisgaranti på, så behøver du ikke ikke trawle hele internettet igennem hver gang du skal købe nyt tøj eller træningstøj.