Better Bodies til mænd

Tøjet til mænd er designet i en kombination af fashion, street wear og høj funktionelt træningstøj.

Det sidder perfekt på en veltrænet krop

Better Bodies tøj til mænd dækker over:

T-shirts aka Tees

Better Bodies T-shirts findes i:

 • Neutrale T-shirts
 • t-shirts med grafisk tryk (Typisk med Better Bodies logo som element)
 • Tight Fit T-shirts
 • Flex Tight T-shirts

De neutrale T-shirts og dem med tryk, er designet så du både kan bruge dem til træning, men også til daglig udenfor træningscentret. De er både smarte, velsiddende og funktionelle.

Du kan både få disse T-shirts som mere løst siddende, og også så de sidder tættere til kroppen, og fremhæver din figur.

Tight fit og Flex fit T-shirts er fænomenalt træningstøj, Better Bodies har designet dem, med meget korte ærmer, og et snit der gør dem yderst behagelige at træne i. Materialet går at din krop kan komme af med al den sved du producerer når du træner hårdt, og det tørrer samtidigt hurtigt igen.

Better Bodies Tight fit eller Flex fit er et must have for seriøse drenge, der går op i deres træning, hvad enten det er Bodybuilding, fitness, Crossfit, Kettlebells eller anden hård træning.

Og så skader det jo ikke at se godt ud mens du træner vel?

Tanks eller Tank tops

Better Bodies har lavet en masse geni stykker af forskellige tank tops, de fåes som lidt løstsiddende, den sidder virkeligt godt på kroppen, og fremhæver dine muskler, den er virkeligt godt også hvis du ikke er i super form.

Du kan også få dem som meget tætsiddende rib og som fit physique.

De har alle lidt forskellige snit og lidt forskellig pasform, fælles for dem alle er at de er vildt fede, og du kan både bruge dem når du træner og som casual wear udenfor træning.

Langærmede trøjer

Alle Better Bodies langærmede er alle tight fit trøjer.

De har forskellige designs, og er også forskelligt produceret rent teknisk, de er uovertrufne at træne i, og har du kroppen til det, er der ikke noget flottere, du behøver ikke være konkurrence klar bodybuilder, for at bruge Better Bodies langærmede bluser, de er designet til at fremhæve den muskelmasse du er udstyret med.

Hoodies eller Hættetrøjer

De her hættetrøjer fra Better Bodies er vildt fede, de ser rigtig godt ud og afhængigt af hvad du sætter sammen med, kan du styre om du vil udvise et smart, sporty eller mere råt look.

Better Bodies hoodies er bedst som casual wear, eller til lige før og lige efter træning, for at holde på varmen.

Du skal bare have sådan en her!

Jakker

Better Bodies jakker kaldes også sweat jackets, de er lavet i kraftig fleece, og er perfekte at bruge i forbindelse med træning men også som hverdagstøj, og det gælder både i forhold til funktionalitet og design.

Bukser

Man kan dele Better Bodies bukser ind i 3 kategorier:

 • Loose fit casual træningsbukser
 • Streat wear inspirerede træningsbukser
 • Casual bukser
 • Lange tights

Det er klart at de mest funktionelle Better Bodies bukser er tights, der er rigtig god til at holde kroppen tør og varm, de sidder helt tæt til kroppen og er perfekte at træne i.

Alle de andre er designet så du både kan bruge dem til træning men også udenfor træningslokalet, her er det mere et spørgsmål om din personlige stil, og så selvfølgelig hvor løse du bedst kan lide dine træningsbukser.

Shorts

Better Bodies shorts kan deles ind i:

Sweat shorts, som  er meget løse og behagelige at have på

Flex board shorts, som også kunne kaldes fighter shorts, de er slidstærke og fleksible, de kan både bruges til hård bentræning, og til f.eks. som MMA shorts. Virkeligt gennemtænkte og fede shorts!

Mesh shorts, en meget let og åndbar type shorts, de er velegenede som casual wear, træningsshorts og fighter shorts.

Til sidst har Better Bodies selvfølgelig også lavet tights som shorts, som er ultra gode til hård træning, de er meget korte, og er uovertrufne til at transportere sved, og holde kroppen tør.

Better Bodies til kvinder

Better bodies tøj til kvinder, fermhæver og understøtter kvindens smukke former. Tøjet sidder perfekt på en veltrænet kvindekrop, og mangler du lige det sidste hjælper dette tøj dig også godt på vej.

Der er noget meget frækt og sexet ved Better bodies tøjet til kvinder, og du kan også finde noget mere råt så som camouflage tights og lignende, gå på opdagelse, og vær god ved dig selv, det fortjener med alt det hårde arbejde du lægger i din sundhed og din krop.

Better Bodies tøj til kvinder dækker over:

T-shirts aka Tees

Du kan både få Better Bodies T-shirts til kvinder i en meget sporty stil eller en mere rå stil.

Det er tøj af meget høj kvalitet, og som er gennemtænkt både i design og funktionalitet. Du kan bruge de fleste T-shirts som virkelig fedt træningstøj, og som casual wear.

Disse T-shirts fremhæver din figur.

Toppe

Tanks eller Tank tops

Det bliver ikke meget frækkere end en veltrænet kvinde i en Better Bodies tanktop.

Der er flere typer tank tops, f.eks.

En ultra sporty model, som både ser sporty ud og som er teknisk udformet så den holder sveden væk fra kroppen, og holder dig tør, varm og behagelig under træning.

Better Bodies har også lavet mere rå modeller, f.eks. i camouflage, og der findes også mere løse modeller som stadig fremhæver dine former, og er ultra fræk og feminin.

Langærmede trøjer

Thermal:

Du kan få en såkaldt thermal eller termisk langærmet trøje, specielt udviklet til kvinder, den er designet så den passer og understøtter en kvinde krop, og dermed også giver kvinde kroppen bedste bevægelighed og komfort.

Tight:

Der har været stor efterspørgsel på en tight langærmet træningsbluse, og det har Better Bodies selvfølgelig lavet!

Den er produceret i bl.a. polyamid som holder kroppen tør, ved at transportere sveden væk fra kroppen, og ved at materialet tørrer ekstremt hurtigt. Den er designet til kvindens former, og med et feminint snit og den holder faconen både under træning og efter vask.

Hoodie:

En Better Bodies hoodie (hættetrøje) egner sig bedst til brug udenfor træningscentret, den er street wear inspireret og ret rå, for ikke at nævne virkelig behagelig og fleksibel at have på.

Bukser

Du kan få Sweatpants og Tights som lange bukser fra Better Bodies.

Better bodies sweatpants til kvinder er virkelig dejlige at have på, uden at der er gået på kompromis med designet, de har et utroligt frækt snit der fremhæver dine former, og ikke mindst din numse.

Better Bodies har også lavet en cargo buks til kvinder, som du med fordel kan bruge på til træning og som casual wear.

De lange tights er uovertrufne i træningscentret, de har et meger feminint design, og er præcis lige så funktionelle som tights til mændm hvis det altså er fra Better Bodies.

Shorts

Du kan få sweat shorts og hotpants fra Better Bodies, begge typer er virkeligt frække, sidder perfekt og fremhæver en fin numse.

Der er flere farver og designs at vælge imellem

Better Bodies Accesories

Der findes en masse fede Better Bodies accessories, de kan deles ind i følgende kategorier:

Tasker

Du kan både få Better Bodies rygsække, sportstasker og såkaldte stringbags.

Wrist wraps

Wrist wraps bruges til at støtte dine håndled, f.eks. under tunge løft.

Better Bodies har lavet dem i fede designs, både til mænd og kvinder

Straps

Du bruger dem til at vikle rundt om en vægtstang, mens de sidder fast på din hånd, og de gør at du kan udføre tungere løft, og dermed blive stærkere. Som alt andet fra Better Bodies, er de vildt fede, både i funktionalitet og i design.

Træningsbælter

Der findes 3 slags træningsbælter fra Better Bodies.

 • Træningsbælter
 • Vægtløftningsbælter
 • Pro vægtløftningsbælter

Som du nok kan regne ud så handler det om støtte, comfort og holdbarhed jo nærmere pro du kommer jo bedre er bæltet.

Og jo, hvis du løfter tungt, har du brug for et træningsbælte, og fra Better Bodies ved du at du får duper kvalitet!

caps/kasketter

Shakere og drikkedunke

Atleter der repræsenterer Better Bodies