Dcore Tøj er udviklet i Sverige, det er den svenske styrkeløfter Adam Tell, han har bland andet være Svensk mester i styrkeløft.

Adam Tell fik ideen til kvalitets sportstøj, og fik samlet et team af eksperter, atleter og designere.

Dcore udviklingsholdet har primært fokus på performance, her på smidkilo.dk synes vi også tøjet er superfedt designet, så det er meget godt klaret af deres tøj designere.

Vi vil lige fremhæve noget af det mest populære træningstøj og tøj i det hele taget fra Dcore. det mest populære træningstøj er sjovt nok også det vi synes er det bedste.

 

Dcore Sko
Dcore Sko

Dcores sko er i en klasse for sig. De er udviklet specielt til tunge løft og vil på den måde kunne øge din performance. Skoene har flad bund og har lidt højde, så de giver rigtig god støtte og jordforbindelse. De har desuden rigtig god udluftning som tillader dine fødder at ånde. Find disse Fitness Sko med Prisgaranti Klik Her >>

Dcore Hood Jacket

Dcore Hood Jacket er en virkeligt intelligent designet jakke, som kan bruges udendørs og indendørs, og både til hverdag og træning. Læs mere om Performance hoodjacket her >>Du finder næsten helt sikkert Dcore størrelser som passer til lige præcis dig, Dcore spænder jo bredt over træningsformer, så der tøj til både store, små, mænd og kvinder.Dcore  Sko

Dcore Hood i Hvid med Prisgaranti

Dcore Hood i Hvid med Prisgaranti

Dcore Hood i Sort med Prisgaranti

Dcore Hood i Sort med Prisgaranti

Tanktops

Dcore Tanktops med Prisgaranti

Dcore Tanktops med Prisgaranti

Dcore Tanktops er superfedt designet, de lægger sig perfekt ind til kroppen, så du ser godt ud under træning eller til hverdag.

Dcore BH

En sports BH er vigtig for kvinder under træning, fordi den støtter brysterne så de ikke hopper uhensigtsmæssigt under træningen. Det er vigtigt af flere grunde dels kan det give kvinden smerter under og efter træning, det fjerner fokus fra træningen, og det er jo her den primære energi bør lægges. Dels kan en kvinde tænke meget over hvordan hun ser ud under træning og også her vil det være hensigtsmæssigt at holde brysterne på plads, dog bryder de fleste kvinder sig ikke om at deres bryster bliver mast helt ind til kroppen, så de ser ud som om de starter midt på ryggen 🙂

Så for at opsummere er de vigtigste ting i en sports BH:

  • God støtte og pasform
  • Godt design
  • At den effektivt kan holde fugt væk fra huden og lade huden ånde

Se Tilbud og produkter med Prisgaranti som lever op til enhver kvindes krav Klik Her >>

Supersize wind pants

Disse bukser er rigtig fede, det er træningsbukser med et baggy design. Som altid har Dcor fokus på Performance frem for alt, men de får det altså til at spille perfekt sammen med Designet!