Fighter Shorts

Vælg De Rigtige Fighter Shorts

Når det kommer til at vælge Fighter Shorts, bør du vælge indenfor de bedste mærker der findes, af den simple grund at de arbejder høj teknologisk med at udvikle de aller bedste fighter shorts – til de aller bedste fightere!

Samme Shorts Som Verdens Bedste Fightere = LOGIK

De fleste store mærker som fx. Sprawl, Venum og Hayabusa arbejder alle sammen med de største MMA Fightere, og med de største mener vi selvfølgeligt de bedste, alle ved at størrelsen kun er en lille faktor.
Hvis du er seriøs med din træning, og ellers var du nok ikke her på siden, holder du øje med verdens bedste fightere, og forsøger at lære så meget som muligt gennem dem, det er jo kun de færreste som får lov at træne med de helt store. En ting ved du – Verdens bedste fightere træner og kæmper i verdens bedste fighter shorts. En af grundende til dette er at det kræver ressourcer hvis man under træning eller i kamp skal irriteres af sine shorts. Hvis det sker får man brudt sin koncentration, det er der flere ulemper ved, f.eks. skal man lige rette sine tanker ind på formålet med det man er i gang med, det bryder en fighters momentum eller flow om man vil.

Det Rigtige Træningstøj Spænder Ikke Ben

Når du har følelsen at det hele bare glider under træning eller når du kæmper, kan man sige du er i zonen, nogen kalder tilstanden ‘Runners High‘ alt er let du forstår alt og behøver ikke engang tænke over det. Det er det det hele handler om.

Dit træningstøj får dig selvfølgelig ikke derhen alene, men de rigtige shorts spænder aldrig ben for dig, og dermed har du langt større chance for at komme i zonen oftere.

De rigtige Shorts er gennemarbejde og gennemtestede, af hårdt trænende fightere.

Fighter Shorts er ikke kun for Fightere

Rigtig rigtig mange idræts udøvere kunne have gavn af at bruge det samme træningstøj som en fighter bruger. Virkeligt mange stiller sig tilfredse med middelmådighed i deres træningstøj, og det kan faktisk vise sig at blive en mere begrænsende beslutning end man havde forestillet sig fra starten. Hvis du køber dårlige shorts at træne i, viser du dig selv at du ikke tager dig selv og din træning særlig seriøst.

Det handler ikke om at dine shorts skal være dyre, derfor har vi også fundet shorts med prisgaranti til dig. Det handler om at hvis du har superfede fighter shorts på når du træner, bliver du for første ikke forstyrret af irritation pga. dårlig pasform, at de glider rundt i livet, som tidligere nævnt kan det ikke undgås at den slags bryder dit fokus på det du er i gang med. Uanset hvilke mål du har sat for dig selv, må det vigtigste være at få mest muligt ud af hver enkelt træning, hvorfor ellers gøre det?