Disse Shorts, er velkendte og elskede indenfor MMA og resten af kampsports verdenen, det er de fordi de både er gode at have på, de er super funktionelle, de er flotte og så er de specielt udviklet til fightere.

De største fordele ved Hayabusa Chikara  er:

  • De er nemme at tilpasse
  • Fænomenal bevægelighed
  • Fantastisk Pasform
  • Beskyttende
  • Fremstillet i høj kvalitet
  • Lang holdbarhed

Foretrukket af figthtere

Du går simpelt hen ikke forkert med Hayabusa træningstøj, som er fortrukket af bl.a. MMA fightere over hele verden.

De shorts du ser her er den røde/hvide Model, men du kan også få dem i sort lige her.

Hayabusa Chikara Shorts har et luknings system, som er forstærket, så det aldrig går op ved et uheld, og det uden at gå på kompromis med komforten.

Shortsene er produceret i et supet stærkt materiale, og er ekstra forstærkede syninger, så det kan tåle selv ekstreme stræk.

Det stof Chikara Shortsene er produceret i, er behandlet på en måde så de ikke bliver ødelagt af sved osv.

Alle disse supergode egenskaber, er medvirkende til at disse shorts også har fået navnet Hayabusa MMA Shorts, udover MMA og kampsport er shortsene også helt perfekte til fitness, crossfit og kettlebell træning, her kan kan man også sagtens få rigtig stor gavn af de suveræne egenskaber.

Når du udøver fysisk træning vil du ofte udsætte dit tøj for slitage gennem friktion, f.eks. når du laver kettlebell Turkish Getup. Crossfit udøvere udsætter også deres tøj for ekstreme stræk, og her er det rigtige træningstøj bare uundværligt!

Læs mere om MMA i Danmark her…

Læs mere om MMA udtryk her…