inov-8 sko

Producenten af inov8 sko har altid været og vil altid være passionerede løbere, de brænder for denne sportsgren og tror på løb i sin naturligste form, derfor fremelsker de alt det i en sko, som gør at du som løber ikke går på kompromis med den naturlige biomekanik i foden og kroppen, du er født med, og bygget til at løbe med.

Inov 8 arbejder sammen med et imponerende hold at atleter indenfor et bredt spekter af hårdt krævende sportsgrene over hele verden. Af sportsgrene kan bl.a. nævnes løb, bjergløb triathlon og Crossfit. Firmaet støtter en lang række konkurrencer og events over hele verden.

Inov-8 tror ikke på at affjedring i skoen som den vigtigste vej til en god løbestil, de ved at essensen af en sund løbestil handler langt mere om løberens fødder og ben, og styrken heri, det er foden der styrer skoen og ikke omvendt.

Alle produkterne fra Iov-8 er produceret ud fra kerneværdierne:

  • Letvægt
  • Minimalistisk
  • Funktionelt

Skoen er udviklet til at kombinere det naturlige løb med at kunne løbe hurtigt og hårdt gennem ethvert terræn. Gennem tidens udvikling af vore fødder og kroppe, er vores fødder blevet mere skrøbelige, derfor har vi brug for noget beskyttelse af fødderne, samtidigt er vi tænkende mennesker og derfor er vi også i stand til at udvikle hjælpemidler som gør vores liv lettere og mere komfortabelt. I forbindelse med Inov8 sko kan man sige at det er ret smart at man ikke behøver tænke på at skære foden når man løber rundt i forskelligt terræn, skærer man foden kan man sagtens være ude af stand til at løbe i lang tid, så naturligt løb er godt, men beskyttelse og forbedring gennem geniale sko er endnu bedre, mon ikke hulemanden havde valgt et par sko der ikke gik på kompromis med hans bevægelses mønster hvis han vidste at han kunne bevæge sig hurtigere, mere frit og mere sikkert?

Inov-8 skoene holder foden så tæt på jorden at du kan mærke jorden og tilpasse foden efter den, når du løber eller går. Der findes mange forskellige slags af disse geniale sko, alle geniale til det formål og terræn der er udviklet til.

inov8 crossfit xf 210 (inov8 bare-xf 210)

Når du træner sportsgrene som fx. Crossfit og Kettlebell er det en rigtig god ide at holde tæt kontakt til jorden, alt for meget affjedring i skoene giver ustabilitet, og det kan både forringe din præstation og give skader.

Crossfit xf 210 er udviklet til netop dette formål, de giver støtte og forbedre grebet uden at gå på kompromis med at foden skal have lov at have kontakt med underlaget, og bruge de muskler som du ville bruge hvis du havde bare fødder.

inov-8 f-lite 230

inov8 f-lite 230 er perfekt til hårdt terræn og andet løb på kort distance. De fleste sko fra inov-8 er perfekte til andre sportsgrene end lige løb derfor får mange af dem kælenavne som fx. denne der kaldes inov8 f-lite 230 crossfit.

inov8 crossfit

inov8 Crossfit

inov8 sko er blevet særdeles populære blandt crossfit udøvere, selvom det ikke var hensigten fra starten, men skoene, støtter virkeligt godt op om at lade kroppens egen bio mekanik arbejde naturligt, mens den støtter og beskytter foden til en bedre performance.

inov-8 race elite 15

Inov-8 laver også andet end sko. fx. denne geniale løbetaske, som har et genialt en hånds betjent lukke system. Taske kommer rigtigt til sin ret ved ekstrem løb på lange distancer.

inov-8 race elite 15

Denne sko er udviklet specielt til løb på hårde underlag og beton, det gør den også perfekt til Crossfit og mange andre sportsgrene i den kategori. Skoen er er uovertruffen til spring og landing.

Inov8 Danmark

Inov-8 vinder mere og mere frem i Danmark og bliver tilstadighed større konkurrenter til mærker som fx. Fivefingers som de fleste efterhånden også kender. Grunden her til skal  nok findes i at inov8 sko er mere allround venlige end mange andre natural running sko.