Du kan med stor fordel bruge Kompressionsstrømper løb, både før og efter.

Skinnebensbetændelse og kompressionssokker

Kompressions strømper reducerer vibrationer og øger ilt tilførslen, derved hjælpes helingen af skinnebensbetændelse godt på vej, og der er gode chancer for at du kommer dig hurtigere, end du ville have gjort uden disse strømper.

Krampe

Kompressionsstrømper modvirker krampe i benene, igen ved at øge ilt tilførslen, som også mindsker eller helt fjerner mælkesyren

Achilles Senen

Sokkerne kan også have god effekt på en øm Achilles sene.

Overanstrengelse

Hvis du har overanstrengt en muskel kan Kompressions strømper også hjælpe dig

Det kan de ved at blodgennestrømningen i benene øges, ud over at det i sig selv stort set  altid er en fordel, så gør det at musklerne bliver hurtigere varme, de bliver varmere end uden strømperne, og musklerne holder også mere på varmen. Det tager stivheden og en god portion af smerten ved en overbelastet muskel, du kan dermed lettere genoptræne musklen og hurtigere blive fuldt funktionsdygtig igen.

Fibersprængning, Lægmuskel

Se ovenstående.

Blodomløb i benene

Nogle gange kan man få problemer med blodomløbet, f.eks når man rejser og skal sidde stille i længere tid. Her kan kompressionsstrømper også afhjælpe dine problemer, netop fordi de øger blodomløbet i benene.

kompressionsstrømper, løb

Fordelen ved at bruge kompressionsstrømper til løb, i forhold til løb med almindelige strømper, er at der kan leveres mere energi til musklerne, fordi disse strømper øger blodcirkulationen, og energien transporteres til musklerne via blodet. Det forholder sig sådan at jo bedre blodet løber i årene jo bedre bliver musklerne fodret med energi.

kompressionsstrømper efter løb

Strømperne gør også stor gavn efter løb, igne fordi det øger blodcirkulationen og fjerner mælkesyren, det gør at du ikke oplever den samme ømhed, som du ellers ville have gjort, og du vil også restituerer hurtigere.

Tilbud

Det er ikke nemt at finde billige kompressionsstrømper, men du kan regne med at du får prisgaranti på kompressionsstrømper af høj kvalitet når du klikker her >>