En god Crossfit sko, skal have egenskaber til at kunne støtte dig i mange forskellige trænings discipliner, og samtidig skal den være barberet nok ind til benet, til at lade din krop og fødder bevæge sig naturligt.

Det ser ud til at de har ramt hovedet på sømmet, da de lavede Reebok Crossfit nano 2.0!

Mange var glade for den originale Reebok Crossfit Nano, men version 2.0 har fået det hele til at spille sammen i en smuk symfoni, så de passer til enhver WOD du vil støde ind i.

Gå direkte til tilbuddet >>

Reebok Crossfit nano er:

  • Stabil
  • Jordnær
  • Slidstærk
  • Fleksibel
  • Åndbar
  • Godt greb (Til formålet)

Hvem er denne sko til?

Reebok Crossfit nano 2.0 er til dig, som tager din Crossfit seriøst, og som vil kunne yde det bedste uanset om du laver Bear complex, eller box jumps, eller alt der i mellem.

Den er også til dig der træner med Ketllebells, eller selv kombinerer din træning med kropsvægt øvelser og Kettlebells eller lignende.

Design

Reebok har designet Nano 2.0 i et ret fedt design, og der er mange hidsige farver at vælge mellem.

Når du dyrker Crossfit eller lignende træning, kan du højst sandsynligt godt lide der er knald på, ellers gik du nok til yoga i stedet 🙂

Der er absolut ingen grund til at lægge skjul på at du kan lide at der er knald på, og der er ingen grund til at gå og gemme sig!

Her ser du 2 af modellerne i flotte farver:

Reebok Crossfit nano 2.0 Orange

Reebok Crossfit nano 2.0 Orange

 

Reebok Crossfit nano 2.0 Gul

Reebok Crossfit nano 2.0 Gul

Det er især Crossfit udøvere der er blevet helt vilde med Reebok Crossfit nano 2.0.

Se f.eks. denne video anmeldelse

Han har dyrket crossfit i mange år og er er ledende instruktør.

Han siger at det fedeste ved nano 2.0 er at han glemmer han har sko på, og det er vigtigt når man dyrker crossfit, eller lignende træning. du har brug for at være vågen og fokusere på den træning du udfører i dette øjeblik, ikke om din fod smutter lidt ud til siden i skoen, eller om dine fødder er blevet meget varme fordi dine fødder ikke kan ånde i skoene.

Og det er en anden vigtig ting som instruktøren fremhæver ved Reebok Crossfit nano 2.0, at fødderne kan ånde i skoene. Han nævner også at de har perfekt pasform, og at den meget lille niveau forskel fra tå til hål gør at han står solidt og har god kontakt med jorden når han træner.

Han fortæller at han både træner crossfit, løber og dyrker triathlon i disse sko, og han har ikke lyst til at bruge andre end dem.

Det må siges at indikere at der er tale om en virkelig god allround trænings sko.