Gå direkte til tilbud med prisgaranti >>

Minimalistisk og behagelig

Realflex Scream er en Reebok sko. Den er minimalistisk sko, udført til brug ved barefoot running. Den er at sammenligne med Nikes Free Run, og Reeboks sko vinder faktisk i mange review. Overskoen på Reebok Realflex Scream er lavet såkaldt Mesh(Net), som gør skoen både meget fleksibel og meget åndbar.

Sikker og Behageliog Barefoot Running

Sålen er utrolig smidig og blød, og så har den 76 “Dutter” 76 Buddies(Kammerater) som Reebok selv kalder dem, det er gummi firkanter som er placeret på skoens sål og deres funktion er at tillade foden at bevæge sig naturligt uanset hvilket underlag eller sten skoen rammer, forskellen på denne og fx. inov8 sko er at den bløde sål udøver mere beskyttelse for din fod og dermed resten af din krop når du løber.

Overgang til Natural Running

Det vi er kommet fra til gennem vores egen anmeldelse og de mange andre anmeldelser vi har undersøgt, er at denne Reebok sko er ret genial. Ikke mindst til hvis du vil gå fra traditionelt løb, til 100% Barefoot Running, som er ret ekstremt for dine fødder, rigtig mange har også stor glæde at løbe i Reebok Realflex Scream uden at have planer om skulle løbe mere ekstremt, for som Reebok selv siger i deres reklame har de, perfektioneret Barefoot Running med denne sko.

Hvis dit ønske er at gå over til 100% Barefoot running, bør du kigge på Inov8 sko, og de kan som sagt sagtens være skridtet efter Reebok Realflex Scream mod målet til Natural Running.

Barefoot Running vs. Traditionelt løb

Er historien om Barefoot Running nu også sand?

Fortalere for Barefoot Running påstår at hvis du smider løbeskoene vil du automatisk ændre løbestil og undgå skader.

Det er ikke alle der er enige i det, denne forsker har nørdet i området, som en af de få der har gået videnskabeligt til emnet, og han er ikke overbevist. Læs mere om det her….

Dette taler også for at vælge en sko som Reebok Realflex Scream, dan den kombinerer det bedste fra de 2 verdener perfekt – køb dem her med prisgaranti >>