Selvom du lever sundt og passer på dig selv, kan du sagtens have problemer med hud hår og negle.

Det er kan skyldes mange ting, f.eks. kan din krop være på overarbejde op til eller efter en konkurrence, om vinteren kan det være du ikke får nok D-vitamin fordi der bare ikke er så mange lyse timer som resten af året, lang de fleste er faktisk i underskud af D-vitamin om vinteren. uden at vide det.

Der findes et produkt som kan hjælpe dig med rigtig mange problemer, det hedder arganolie, og det er propfyldt med D-vitamin, det er et sandt mirakel middel, og du kan bruge det til både hud, hår og negle, du kan også få en variation du kan spise.

Der findes masser af blandingsprodukter med arganolie, hvor nogle er specialiserede til f.eks. hår eller negle.

Vi anbefaler at du går efter økologisk arganolie, her er det nemlig muligt at få et produkt som er super effektivt, og som kun indeholder sunde ting for din krop. Det hjælper jo ikke noget at din hud er flot mens du bruger et syntetisk produkt, men bagefter når virkningen er forsvundet, bærer du stadig rundt på alt kemien og affaldstofferne.

Hvis du træner meget og belaster dine fødder er naturlig ren arganolie også meget effektivt til fodpleje, og det kan faktisk ret effektivt behandle hæl sprækker, hvis du har prøvet det ved du hvor smertefuldt det kan være, og hvor gerne du vil have det væk, så du kan træne igen.