Den danske super fighter Martin Kampmann bruger Venum Shorts det gør 20 andre af verdens helt store MMA Fightere også og det er kun de officielle tal, der er selvfølgelig mange mange flere der bruger det fantastiske fightwear fra Venum.

Køb dine med prisgaranti her >>

Venum’s Fight Shorts er fantastiske at træne i uanset hvad du træner, de er specielt udviklet og designet til MMA men de er stadig de ultimative træningsshorts i mange andre sportsgrene.

Shortsene har en helt fantastisk pasform, de giver dig dejlig fri bevægelighed, og de er stærke som bare f….

Når du træner bør dit træningstøj ikke genere dig, du bør slet ikke tænke over det tøj har på, det fjerner nemlig dit fokus, og dit fokus bør ligge på at yde dit maksimale, fysisk og psykisk.

Med et par fight shorts fra Venum kan du virkelig fokusere på de vigtige ting i din træning, du bliver i stand til at tænke på dine vigtigste detaljer, fordi Venum har gennemtænkt og gennemtestet alle omkring dit træningstøj. Du kan se Venum Fightwear som et stykke teknologi eller et gadget, formålet er det samme, nemlig at gøre noget lettere for dig, og i dette tilfælde din træning, træningen står du selvfølgelig selv for, men med Venum Bushido Fight Shorts er du så godt rustet som du bliver. Læs mere her…

Nogle mener at Bushido modellen er den absolut fedeste fightshorts, Venum Fightwear nogensinde har produceret, her på siden mener vi nu at Venum Amazonia 3.0 er de fedeste Shorts nogensinde produceret! Dertil skal siges at vi er enige i at Venum Bushido Fight Shorts er et par klassikere i verdensklasse!